Placeholder

Schrijf je in: yoga-retreat op Mallorca

Verwen jezelf een week lang met yogalessen, gezond eten en relaxen in een fantastische villa in de bergen van Mallorca met uitzicht op zee. Klinkt dat niet heerlijk? Je kunt je nu inschrijven voor een fijne yoga-retreat, met korting van BeBio.

De laatste jaren is een yoga-retreat in opkomst als vakantie voor mensen met een druk en hectisch leven die op zoek zijn naar ontspanning en herstel in een mooie omgeving. Yoga verbetert de gezondheid, geeft rust & ontspanning, versterkt het lichaam, vertraagt het verouderingsproces en zorgt voor mentale focus. Kom een week helemaal tot jezelf op het prachtige Mallorca!

Programma
Wilhelmina Vingerhoets verzorgt in oktober een unieke retreat op Mallorca waar nog een paar plaatsen voor vrij zijn. Zeven dagen lang verblijf je in een sprookjesachtige villa in het zuid oosten van Mallorca. Na een warm welkom met een hapje en een drankje worden er dagelijks van 09.00 – 11.00 uur yogalessen gegeven en daarna kun je genieten van een heerlijke en gezonde brunch.

De middagen heb je vrij om (strand)wandelingen te maken, Mallorca te ontdekken, leuke plaatselijke markten bezoeken en vergeet niet een bezoek aan de oude stad Palma of te ontspannen aan het zwembad. BeBio verzorgt een workshop over bewust en gezond eten en wat dit voor je lichaam en welzijn kan betekenen en inspireert je met gezonde recepten die makkelijk thuis te maken zijn.

Daarnaast wordt er een wandeling door Serra de Montana georganiseerd, is er een workshop natuurlijke huidverzorging, kun je massages boeken en afhankelijk van het weer en de maanstanden wordt er een volle maan of zonsondergangmeditatie georganiseerd. Je sluit de week af met een gezellig afscheidsdiner.

Datum
6  t/m 13 oktober 2013

Kosten p.p.
Een gedeelde kamer €649. Nu met BeBio-korting €599
Een privé kamer €899 Nu met BeBio-korting €849

Inclusief
✳ 7x workshop Yoga
✳ 7x overnachtingen in een prachtige villa
✳ Welkomst hapje en drankje
✳ 7x een heerlijke en gezonde brunch
✳ Workshop bewust en gezond eten van BeBio
✳ Workshop huidverzorging
✳ Zwembad
✳ Afscheidsdiner
✳ Handdoeken en beddengoed
✳ Afhankelijk van het weer en de stand van de maan: een volle maan- of zonsondergangmeditatie

Exclusief
✳ Vervoer
✳ Massages
✳ Georganiseerde wandeling door Serra de Montana

Meld je nu aan. Mail maar info@bebio.nl


Willemijn en Liselotte van BeBio bloggen iedere week op Sante.nl over een gezonde en bewuste levensstijl. Ze laten zien hoe leuk gezond leven kan zijn en dat een bewuste levensstijl voor iedereen binnen handbereik is. Lees al hun blogs >>

Wil je meer tips van BeBio? Op BeBio.nl inspireren Willemijn en Liselotte je dagelijks met mooie foto’s, video’s en leuke content op het gebied van bewust leven. Daarnaast vind je er veel achtergrondinformatie, een online shop en je kunt je eigen pagina bijhouden.