Placeholder

Multifunctionele kledingstukken

'Nederlanders houden niet van omkleden,' staat op Nu.nl. We willen het liefst in één outfit boodschappen kunnen doen, naar ons werk gaan en daarna in dezelfde outfit uitgaan. Geen probleem met de volgende kledingstukken.

Black dress
Een zwarte jurk (a. Kala, €79,95) is altijd handig. Dit exemplaar is netjes, maar toch sexy door de open rug en daarom geschikt voor verschillende gelegenheden. Overdag kun je er eventueel een jasje over dragen.

Transparant blousje
Dit seizoen zie je veel transparante shirtjes en blousjes. Deze zijn ideaal; handig te combineren voor je werk én een avondje uit. (b. Fornarina, €49,95).

Jasje
Blazers en jasjes kunnen je outfit net iets gekleder maken, handig voor op kantoor of tijdens een diner. Als het 's avonds kouder wordt, heb je ook meteen iets om aan te trekken (c. Something Else €99,95).

Shine
Een beetje glitter kan in sommige werkomgevingen prima. In dat geval is een shirtje met pailletten (d. Modström, €79,95) een uitkomst. Iets subtieler is een topje met enkele pailletjes erin verwerkt (e. issue 1.3, €47,95). De rug is laag uitgesneden, verrassing voor tijdens een romantisch diner.

Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer informatie of om meteen te bestellen.