Placeholder

Helpling korting: Bespaar tijd en geld

Al jaren vast onderdeel van de top-10 ergernissen: Schoonmaken. Wie wil zijn vrije tijd nou besteden aan het boenen van de vloer? Droom jij van thuiskomen in een schoon huis of wil je nooit meer ruzie maken over wie de wc moet schrobben? Maak dan kennis met Helpling!

Op deze site boek je eenvoudig een schoonmaakhulp. De beste schoonmaakhulpen worden geselecteerd om je huis schoon te maken, zodat jij meer tijd hebt voor andere leuke dingen in je leven en de nummer 1 ergernis in je relatie is opgelost. Super handig!

In 60 seconden geregeld
Je geeft online aan waar, wanneer en hoeveel uur je wilt dat er wordt schoongemaakt in je huis. De schoonmaakhulp komt langs en wanneer je tevreden dan kun je hem/haar als vaste hulp blijven boeken. Zo heb je direct tijd om je aandacht aan andere dingen te schenken in plaats van je uit te leven op de afwas of het dweilen van de vloer.

TIP: Met deze exclusieve kortingscode ontvangen nieuwe klanten €15,- korting op hun eerste schoonmaak.  

Ervaren, betrouwbaar en verzekerd
Alle schoonmaakhulpen hebben minimaal twee jaar poetservaring en zijn volledig verzekerd tegen schade en in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag. Laat na de schoonmaak een beoordeling achter. Zo zorg jij ervoor dat iedereen  weet welke schoonmaak toppers er bij Helpling te boeken zijn.

Geen vaste kosten
Boeken bij Helpling levert je direct tijdsbesparing op. Maar hoe zit het met de kosten? Abonnementen bestaan bij Helpling niet! Je kiest voor een eenmalige (grote) schoonmaak, wekelijkse of tweewekelijkse poetsbeurt. Het uurtarief bedraagt €13,90 en €14,90 voor een éénmalige boeking. De betaling gaat veilig online en het geld wordt pas na de schoonmaak afgeschreven zodat je met eventuele vragen bij de klantenservice terecht kan. Annuleren is altijd gratis, wanneer je dit 48 uur van te voren aangeeft. Is je vaste hulp ziek of verhinderd dan wordt er altijd voor vervanging gezorgd.