Placeholder

Blijf warm met Omni Heat Thermal Reflective van Columbia

Advertorial – De winter in Nederland gaat beginnen en dat betekent kou en soms nattigheid. Laagjes kleding, genoeg rust en goede maaltijden houden je warm, maar ook het merk Columbia weet raad met de kou.

Innovatief warm blijven
Columbia heeft een technologie ontwikkeld, die ervoor zorgt dat je warm blijft onder alle omstandigheden met Omni-Heat Thermal Reflective. Omni-Heat Thermal Reflective beheert je lichaamswarmte voor ultieme prestaties in de buitenlucht. 
 
Hoe werkt het?
Op de kleding zitten kleine zilveren stippen, reflecteren en behouden je lichaamswarmte. Het materiaal is ademend, waardoor alle lichaamswarmte die te veel is, wordt afgedreven.
 
Verwerkt in de nieuwe collectie
Deze technologie is onder andere verwerkt in de jassen, skibroeken, baselayers, schoenen en accessoires van de winter '13/'14 collectie van Columbia.

Meer over Columbia
Het merk Columbia Sportswear is geboren uit passie, vastberadenheid en doorzettingsvermogen. Het begon in 1938 als klein bedrijf in vissershoedjes vlakbij de Columbia-rivier in het noordwesten van Amerika. 
 
Toen ze vervolgens begonnen met het experimenteren van accessoires en kleding ontstonden de eerste collecties. Columbia heeft op sportief vlak al behoorlijk wat innovatieve technologieën ontwikkeld, waarvan meerdere een award hebben gewonnen. 
 
Met de 81-jarige Gert Boyle en haar zoon Tim aan de leiding blijft Columbia de grens opzoeken van vernieuwing en trouw aan het rijke erfgoed van de buitensport die ons zo inspireert.
Kijk voor meer informatie op Columbia.com