Placeholder

7 redenen waarom we zin hebben in september

De tijd vliegt. September is alweer een paar dagen begonnen. Hoewel we het jammer vinden dat de dagen korter worden en de zomer ten einde komt, hebben we ook zin in september.

1. Buiten sporten is goed te doen
De afgelopen maanden was het soms bijna te warm om buiten te sporten. Dat is in september niet meer het geval. Zelfs als we een heerlijke zomerse dag hebben, is het 's ochtends en 's avonds al een stuk koeler. Oftewel: een aangenamere temperatuur voor het sporten.

2. Dit is de maand voor een nieuw sportdoel
Het zomerrooster van de sportschool is ten einde gekomen, de één na de andere hardloopwedstrijd komt eraan. Stel jezelf een nieuw trainingsdoel en ga ervoor!

3. Kortere dagen zorgen voor betere nachtrust
De zon gaat steeds eerder onder en komt 's ochtends later op. Dit zou je nachtrust zomaar ten goede kunnen komen. Die donkere avonden maken het aantrekkelijker om op tijd je bed in te kruipen.

4. Nieuwe kleding mag uit de kast
Slippers en zwierige zomerjurkjes zijn leuk, maar jasjes en laarzen ook. Je nieuwe kleding kan deze maand eindelijk uit de kast. De winterjas mag er nog even in blijven.

5. Je hebt tijd om nieuwe recepten te proberen
De afgelopen maanden stonden in het teken van zwoele zomeravonden, barbecueën, terrasjes… Deze maand heb je eindelijk de tijd om nieuwe (gezonde) recepten uit te proberen.

6. Tijd voor een nieuwe beautyroutine
Beautyliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de nieuwste trends, collecties en kleuren. Kies voor de trends die bij je gezicht passen. Of trakteer jezelf op een nieuwe nagellak in een hippe kleur.

7. Omdat september ons hopelijk nog genoeg zomerse dagen brengt
Omhoog met die temperatuur!

Beeld: Shutterstock