Placeholder

7 last-minute kersttips

Over een half uur verwacht je je gasten, maar je bent er nog niet klaar voor. No stress, gebruik onze last-minute kersttips.

Zonder cadeaupapier
Bij gebrek aan inpakpapier gebruik je een krantenpagina, een servet, bakpapier of een bladzijde uit een tijdschrift. Misschien zwerft er nog ergens een lint waarmee je een strik kunt maken, anders vouw je een bijvoorbeeld een strik of waaiertje van papier. Tada! Last-minute inpakpapier.

Muziek erbij
Terwijl iedereen onderweg is naar jouw huis, zoek jij een kerst-playlist op op Spotify. Aan sfeer zal het niet ontbreken.

Chip in je nagellak
Balen als je nagellak nog goed zit, maar er bij één nagel een chip in de nagellak zit. Lak die ene nagel in een andere kleur. Glitternagellak staat leuk en het droogt snel.

Lonely Christmas
Ben je vandaag alleen, dan heb je vast iets aan deze alleen met kerst-tips.

Prachtige lippen
Hap je lippenstift af op een tissue, poeder je lippen af en breng nog een laagje lippenstift aan. Jouw gekleurde lippen doorstaan zo het hele kerstdiner.

Panty SOS1
Feestjurkjes en panty's hebben vaak de neiging om statisch te worden door de wrijving. Je jurk kan daardoor aan de achterkant aan je benen 'geplakt' zitten. Niet heel charmant. Je voorkomt dit probleem door haarlak wat haarlak op de panty te spuiten, terwijl je hem al aanhebt.

Panty SOS2
Voordat iedereen komt, doe je je mooie – maar pijnlijke – pumps nog niet aan. Trek pantoffels of sokken over je panty aan. Waarom? Je kutn zomaar op een dennenaald gaan staan en daardoor een ladder in je panty krijgen.

Beeld: Shutterstock