Placeholder

5 handige reis-apps

Deze 5 apps kunnen goed van pas komen als je op vakantie bent. Deel ook jouw favoriete reis-apps.

1. Booking.com
Heb je je hotel geboekt via Booking.com? Vaak hoef je je papieren niet meer uit te printen, maar kun je ze via de app laten zien. De app is ook ideaal als je onderweg nog snel een hotel wilt boeken.

2. TripAdvisor
Voer de stad in waar je je bevindt en je ziet binnen no-time wat de populairste hotels, restaurants en bezienswaardigheden zijn met daarbij de beoordelingen van andere reizigers.

2. TripSaver
Uit recent onderzoek is gebleken dat de meeste Nederlanders hun vakantie vooraf bij elkaar sparen. Heb je een strikt budget voor je reis? Dan kun je in de app TripSaver bijhouden hoeveel je vandaag al hebt uitgegeven.

4. Stay.com
Een app vol handige tips voor verschillende steden. Je kunt de kaarten ook offline beschikbaar maken, ideaal als je in het buitenland bent dus.

5. TripIt
Ga je vaak zakelijk en/of privé op reis of ga je een langere periode op rondreis. In de app TripIt houd je heel makkelijk als je reizen, vluchttijden en hotelreserveringen bij de hand.

En stiekem kunnen we ook niet zonder WhatsApp voor contact met het thuisfront, Instagram om de mooiste foto's te delen en Google Translate omdat dat soms gewoon behoorlijk handig kan zijn.

Wat zijn jouw favoriete apps voor op reis?

Beeld: Shutterstock