Placeholder

5 dingen waar je tijd voor zou moeten maken

Door alle drukte en verplichtingen schiet er wel eens iets bij in. Voor deze 5 dingen zou je hoe dan ook tijd vrij moeten maken.

1. Beter voor jezelf zorgen
Als het om anderen gaat, maak je er altijd tijd voor vrij. Dat zou juist ook voor jezelf moeten doen. Hou van jezelf, werk aan je zelfvertrouwen en vergeef jezelf je eigen fouten. Dat doe je bij anderen ook, toch?

2. Maak meer tijd vrij voor je hobby's
Door alle verantwoordelijkheden die we hebben, maken we steeds minder tijd vrij voor onze hobby's en passies. Met het stappenplan maak je voortaan meer tijd vrij voor je hobby's.

3. Goede gesprekken
… in real life. Kom achter de computer vandaan en leg je telefoon weg. Eén op één tijd met je gezin, familie en vrienden is zoveel meer waard.

4. Boeken lezen
Het lijkt wel of je aandachtsboog alleen op vakantie groot genoeg is om een boek te lezen. Gun jezelf die rust in het dagelijks leven ook eens en duik weg in een fantasiewereld.

5. Gezond koken
Je hebt maar één lichaam en daar zul je het mee moeten doen. Neem de tijd om iedere dag gezond te koken (een keer smokkelen mag best). Bereid vandaag nog gezonde lunches voor voor de rest van de week en verdiep je eens wat vaker in de etiketten van de producten die je het meest gebruikt. Misschien zijn er gezondere alternatieven te vinden?

Beeld: Shutterstock