Placeholder

4 redenen waarom we zin hebben in november

De dagen worden snel korter en ’s ochtends blazen we wolkjes in de lucht als we uitademen. Hallo november! We hebben zin in deze maand om de volgende vier redenen.

1. De stemming wordt steeds feestelijker
De decembermaand is de meest knusse maand van de winter, maar november kan er ook wat van. In veel steden worden de lichtjes alweer opgehangen, we trekken alvast lootjes voor Sinterklaas en doen de eerste feestelijke inkopen.

2. November is dé maand om jezelf te verwennen
Grote kans dat je het in december te druk hebt om regelmatig tijd voor jezelf te maken. Plan daarom nu alvast wat me-time in voor in november én december. Boek bijvoorbeeld deze superaanbieding voor de Wellnessboot in Mill. Verder vind je in deze periode online veel aanbiedingen voor kerstmarkten. Niet heel duur en je bent er toch helemaal tussenuit.

3. Laagjes, laagjes, laagjes
Topjes, jasjes, warme truien, vesten, leggings, jurkjes. Je kunt alles met elkaar combineren. Het staat leuk én je krijgt het niet koud.

4. Buiten zijn is heerlijk
Jas aan, sjaal om. De koude buitenlucht voelt heerlijk op je gezicht. Het bos is deze maand misschien wel op zijn mooist en misschien kunnen we binnenkort schaatsen op natuurijs. Zo niet, dan brengen we gewoon een bezoek aan de kunstijsbaan.

Heb jij leuke plannen voor deze maand?

Beeld: Shutterstock