Placeholder

3x luxe eco-resorts

Goed voor jou en goed voor de natuur: deze resorts zijn luxe én milieuvriendelijk.

Bangkok Tree House
Waar: Bangkok, Thailand
Bij Bangkok Tree House slaap je midden in de natuur. Begin de dag met een verfrissende douche in de buitendouche terwijl exotische vogels je toezingen. Elke dag staan er biologische en lokale gerechten op het menu, die zijn gemaakt met zonnekokers. De air conditioning in de kamers wordt opgewekt door de wind en de muren bestaan voor een groot deel uit bamboe.
Vanaf € 153,55 per nacht, Bangkoktreehouse.com / Booking.com.
 
Chumbe Island Coral Park
Waar: Zanzibar, Tanzania
Op privé-eiland Chumbe Island wordt gebruikgemaakt van de nieuwste eco-technologie. Zo wordt regenwater optimaal gebruikt en zonne-energie volop ingezet. Maak ontspannende wandelingen door het natuurreservaat of bewonder het beschermde koraal tijdens een snorkelsessie in de blauwgroene zee.
Vanaf € 208,60 per nacht, Chumbeisland.com / Booking.com.

Kandima Maldives
Waar: Malé, Malediven
Terwijl jij geniet van de knalblauwe zee, witte stranden, de spa en yogalessen zorgt eco resort Kandima Maldives ervoor dat je ecologische voetafdruk zo klein mogelijk blijft. Zo wordt afvalwater gerecycled en hergebruikt op het land. Daarnaast wordt van voedselafval compost gemaakt en papier en plastic worden amper gebruikt. In de kamers hangen sensoren die registreren wanneer je de kamer verlaat, om vervolgens de grote energieverbruikers stop te zetten.
Vanaf € 462,22 per nacht, Kandima.com / Booking.com.

Beeld: Booking.com | Bron: Archief