Placeholder

Landelijke themadag kindermishandeling

Stichting Geheim Geweld organiseert vandaag samen met de Stichting Anton Constandse een landelijke themabijeenkomst voor slachtoffers van kindermishandeling. Een heftig, maar vooral een heel belangrijk onderwerp.

De gevolgen van kindermishandeling stoppen vaak niet bij volwassen worden. Slachtoffers ervaren regelmatig psychische problemen, maar kunnen de oorzaak daarvan vaak niet plaatsen. Ze hebben soms moeite met relaties, verliezen sneller hun baan, kunnen in een sociaal isolement belanden of ervaren zulke ernstige problemen dat sprake is van psychisch lijden. Steun van hulpverleners, familieleden of vrienden is meestal niet voldoende; slachtoffers hebben grote behoefte aan herkenning en begrip van anderen die hetzelfde hebben meegemaakt.

Daarom organiseert Stichting Geheim Geweld vandaag een landelijke themadag voor iedereen die als lotgenoot, cliënt, ervaringsdeskundige, professional, familie of verwant te maken heeft met psychische problematiek door chronische traumatisering in de kinderjaren.

Kijk voor meer informatie, belangrijke feiten en hulpmogelijkheden op: www.stichtinggeheimgeweld.nl.