Placeholder

Healthy week #3

Doe deze week iedere dag iets goeds voor je gezondheid. Neem je sportschool onder de loep, doe fitspiration op en ontbijt uitgebreid op zondag.

Maandag: donor ja of nee?
Vandaag is de Donorweek van start gegaan. Heb jij je keuze om donor te worden al gemaakt? Voor je nabestaanden is het erg vervelend als ze na je overlijden die keus nog voor je moeten maken. Geef daarom vandaag je keus door op www.jaofnee.nl.

Dinsdag: sportschool onder de loep
Een abonnement op de sportschool is niet altijd goedkoop. Misschien kun je met deze tips besparen op de sportschool.

Woensdag: fitspiration
Het kan best lastig zijn om sporten vol te houden. Gelukkig zijn er een aantal trucjes voor: spreek af met een vriendin zodat je niet onder sporten uitkomt, stel uitdagende doelen voor jezelf en motiveer jezelf met wat fitspiration van Pinterest en Instagram.

Donderdag: getting things done
De werkweek is alweer over de helft en je moet nog zoveel doen. Stress! Sluit jezelf vandaag af van social media en check je mail om een aantal vaste tijdstippen, zodat je je er niet de hele dag door laat afleiden. Met deze handige tools kun je bepaalde websites tijdelijk blokkeren.

Vrijdag: frisse look
Was het gisteravond iets te gezellig? Met deze tips heb je toch een frisse look. Vloeide de wijn ook iets te rijkelijk? Dit drankje laat je kater sneller verdwijnen.

Zaterdag: vroeg dag
Heb je gisteren geen zware avond en nacht gehad? Zet dan vandaag gewoon je wekker. Natuurlijk mag hij best iets later dan normaal gaan, maar zo loop je niet het risico om urenlang in je bed te blijven liggen. Een lange dag betekent meer tijd om te genieten. Enne, bijslapen in het weekend blijkt toch niet echt te werken.

Zondag: uitgebreid ontbijt
Veel gezinnen hebben op zondag meer tijd om (uitgebreid) te ontbijten. Verwen jezelf en je partner of gezin met  afbakbroodjes, beleg, sap, fruit. Vind je het doordeweeks best lastig om dagelijks te ontbijten. Test welk ontbijt bij je past.

Beeld: Shutterstock