×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De handigste apps voor je vakantie

De handigste apps voor je vakantie
01.08.2017 - Redactie

Deze apps kunnen van pas komen voor een tijdens je vakantie.


 1. De vakantiedokter
  Word je op vakantie ziek, heb je last van uitslag of ben je gebeten door een insect? Via de app Vakantiedokter kun je advies vragen aan een medisch expert uit Nederland. Je kunt ook een foto insturen en binnen een uur krijg je advies.
   
 2. TripIt
  In de app TripIt kun je alles rondom je hele reis bewaren. Bevestigingen van tickets, hotels, autohuur. Je hebt alles bevestigingen en documenten bij elkaar en hebt je hele planning op een rij. Daarnaast kun je hotspots opzoeken, het weerbericht bekijken en meer.
   
 3. SeatGuru
  Welke stoel kies je als je online incheckt? Vul je vluchtnummer in op SeatGuru en je krijgt te zien welke stoelen je beter kunt mijden.
   
 4. Veg Travel Guide for Vegans and Vegetarians by Happy Cow
  In het buitenland kan het soms lastig zijn om de vegetarische en vegan restaurants te vinden, in de Veg Travel Guide van Happy Cow vind je een overzicht van het aanbod.
   
 5. Offline kaarten
  Er zijn verschillende apps voor offline kaarten, zoals bijvoorbeeld City Maps 2Go Pro, Here of Maps.me. Daarnaast kun je in Google Maps kaarten downloaden, zodat je ze ook kunt gebruiken als je offline bent.
   
 6. XE Currency
  Een app om valuta om te rekenen voorkomt dat je onverwacht je budget overschrijdt. Als je geen internet hebt kiest XE Currency voor de laatst bekende koers.
   
 7. TripAdvisor
  Een gouden oude die niet mag ontbreken. TripAdvisor is handig om de beste hotels, restaurants en bezienswaardigheden voor je reis uit te zoeken.
   
 8. Zoek mijn tent
  Als je richtingsgevoel jou wel eens in de steek laat, download dan de app Zoek mijn tent. De app onthoudt de locatie van je tent, waardoor je hem altijd makkelijk terugvindt. Ook erg handig op de festivalcamping.
   
 9. Besparen op tol met Peago
  Aan de franse tolwegen hangt best een prijskaartje. De app Peago kent de mazen in de tarieven. De app leidt je bijvoorbeeld vlak voor het betaalpunt van de tolweg af en zorgt dat je er daarna weer oprijdt.
   
 10. Makkelijk rekeningen delen
  Ga je met een groep op reis dan hoef je niet te werken met een pot, gesplitste rekeningen of andere moeilijke dingen. In de app Splitwise voer je alle uitgaven in en de app doet de rest. Aan het einde van de vakantie zie je in een oogopslag wie nog geld verschuldigd is.

Welke apps gebruik jij voor je vakantie?

Beeld: Shutterstock

Wat vind je ervan?

Reacties

Waarom is het soms zo ongemakkelijk om een compliment te krijgen?

19.01.2018 - Een compliment krijgen, zou goed moeten voelen. Waarom is het soms juist ongemakkelijk? Een schrale troost: als je je niet op je gemak voelt bij het krijgen van een compliment ben je niet de enige. Lees verder

Waarom gaat de tijd sneller als je ouder wordt?

12.01.2018 - Heb je je wel eens afgevraagd waarom een zomerdag vroeger eindeloos leek te duren, terwijl hoe ouder je wordt de maanden voorbij lijken te vliegen? Lees verder

4 meditatieapps die je helpen tot rust te komen

07.01.2018 - Veel mensen hebben baat bij meditatie. Ben je benieuwd of het voor jou ook fijn kan zijn, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Deze apps helpen je op weg. Lees verder

Tips om te stoppen met zelfkritiek geven

05.01.2018 - De gemiddelde vrouw heeft acht keer per dag kritiek op zichzelf. Dat is acht keer te veel. Lees verder

7 regels voor small-talk

30.12.2017 - Zo sla je je door small talk heen als je bijna niemand kent. Lees verder

15 manieren om beter voor jezelf te zorgen

27.12.2017 - Om je heen verandert er van alles. Je hebt het druk, misschien voel je je soms zelf gestrest. Je hebt niet alles in de hand, maar één ding heb je wel in de hand: zorg goed voor jezelf. Een belangrijke basis. Lees verder

De voordelen van werken tussen kerst en oud & nieuw

27.12.2017 - Wanneer je in je eentje op een tochtig station staat en zelfs op de snelweg geen files staan, krijg je bijna het gevoel dat je als enige aan het werk bent. Lees verder

5 tips tegen gourmetgeurtjes

24.12.2017 - Gourmetten is gezellig, maar de geur die daarna in huis blijft hangen is minder aangenaam. Met deze tips verdrijf je de gourmetgeur zo snel mogelijk. Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 104 |
Mis niets
Daghoroscoop
Steenbok

Jouw geduld wordt danig op de proef gesteld. De mensen om je heen nemen het…

» Naar de daghoroscopen