×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De handigste apps voor je vakantie

De handigste apps voor je vakantie
01.08.2017 - Redactie

Deze apps kunnen van pas komen voor een tijdens je vakantie.


 1. De vakantiedokter
  Word je op vakantie ziek, heb je last van uitslag of ben je gebeten door een insect? Via de app Vakantiedokter kun je advies vragen aan een medisch expert uit Nederland. Je kunt ook een foto insturen en binnen een uur krijg je advies.
   
 2. TripIt
  In de app TripIt kun je alles rondom je hele reis bewaren. Bevestigingen van tickets, hotels, autohuur. Je hebt alles bevestigingen en documenten bij elkaar en hebt je hele planning op een rij. Daarnaast kun je hotspots opzoeken, het weerbericht bekijken en meer.
   
 3. SeatGuru
  Welke stoel kies je als je online incheckt? Vul je vluchtnummer in op SeatGuru en je krijgt te zien welke stoelen je beter kunt mijden.
   
 4. Veg Travel Guide for Vegans and Vegetarians by Happy Cow
  In het buitenland kan het soms lastig zijn om de vegetarische en vegan restaurants te vinden, in de Veg Travel Guide van Happy Cow vind je een overzicht van het aanbod.
   
 5. Offline kaarten
  Er zijn verschillende apps voor offline kaarten, zoals bijvoorbeeld City Maps 2Go Pro, Here of Maps.me. Daarnaast kun je in Google Maps kaarten downloaden, zodat je ze ook kunt gebruiken als je offline bent.
   
 6. XE Currency
  Een app om valuta om te rekenen voorkomt dat je onverwacht je budget overschrijdt. Als je geen internet hebt kiest XE Currency voor de laatst bekende koers.
   
 7. TripAdvisor
  Een gouden oude die niet mag ontbreken. TripAdvisor is handig om de beste hotels, restaurants en bezienswaardigheden voor je reis uit te zoeken.
   
 8. Zoek mijn tent
  Als je richtingsgevoel jou wel eens in de steek laat, download dan de app Zoek mijn tent. De app onthoudt de locatie van je tent, waardoor je hem altijd makkelijk terugvindt. Ook erg handig op de festivalcamping.
   
 9. Besparen op tol met Peago
  Aan de franse tolwegen hangt best een prijskaartje. De app Peago kent de mazen in de tarieven. De app leidt je bijvoorbeeld vlak voor het betaalpunt van de tolweg af en zorgt dat je er daarna weer oprijdt.
   
 10. Makkelijk rekeningen delen
  Ga je met een groep op reis dan hoef je niet te werken met een pot, gesplitste rekeningen of andere moeilijke dingen. In de app Splitwise voer je alle uitgaven in en de app doet de rest. Aan het einde van de vakantie zie je in een oogopslag wie nog geld verschuldigd is.

Welke apps gebruik jij voor je vakantie?

Beeld: Shutterstock

Wat vind je ervan?

Reacties

Voordelen van ouder worden

25.09.2017 - Komt plezier in het leven met de jaren? Lees verder

De minst stressvolle steden

23.09.2017 - Als het er relaxed wonen is, zal het er ongetwijfeld ook fijn zijn voor een stedentrip. Lees verder

5 items om op je bureau te hebben

21.09.2017 - Clean desk policy, of juist niet? Lees verder

Wat kun je doen als je gepest wordt op je werk?

20.09.2017 - Het is deze week de week tegen het pesten. De week richt zich vooral op jongeren en online pestgedrag, maar ook onder volwassenen op de werkvloer komt pesten voor. Hoe ga je ermee om als je slachtoffer bent van flauwe pesterijen? Lees verder

Waarom wandelen zo goed voor je is

17.09.2017 - 'Lopen is het beste medicijn', zei arts/wijsgeer Hippocrates in de oudheid al. We hebben nieuws voor je: hij had gelijk. Lees verder

Zo ga je om met de moeilijke mensen in je leven

17.09.2017 - Soms klikt het gewoon echt niet met die collega, buurvrouw of kennis. Het contact tussen jullie blijft haperen. Wat kun je eraan doen? Lees verder

Waarom komt plastic altijd nat uit de vaatwasser?

15.09.2017 - Ben je een keer goed bezig geweest met meals preppen, komen de bakjes waar je lunch in heeft gezeten nat uit de vaatwasser. Lees verder

Waarom vergeet je soms welke dag het is?

14.09.2017 - Na een lang weekend of een extra vrije dag doordeweeks is het vaak extra makkelijk om de dagen door elkaar te halen. Waarom zijn we zo snel door de war wanneer ons ritme verandert? Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 100 |

Daghoroscoop
Weegschaal

Het is een goede dag om nieuwe vrienden te maken. Jij hebt een zonnig en open…

» Naar de daghoroscopen