×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De handigste apps voor je vakantie

De handigste apps voor je vakantie
01.08.2017 - Redactie

Deze apps kunnen van pas komen voor een tijdens je vakantie.


 1. De vakantiedokter
  Word je op vakantie ziek, heb je last van uitslag of ben je gebeten door een insect? Via de app Vakantiedokter kun je advies vragen aan een medisch expert uit Nederland. Je kunt ook een foto insturen en binnen een uur krijg je advies.
   
 2. TripIt
  In de app TripIt kun je alles rondom je hele reis bewaren. Bevestigingen van tickets, hotels, autohuur. Je hebt alles bevestigingen en documenten bij elkaar en hebt je hele planning op een rij. Daarnaast kun je hotspots opzoeken, het weerbericht bekijken en meer.
   
 3. SeatGuru
  Welke stoel kies je als je online incheckt? Vul je vluchtnummer in op SeatGuru en je krijgt te zien welke stoelen je beter kunt mijden.
   
 4. Veg Travel Guide for Vegans and Vegetarians by Happy Cow
  In het buitenland kan het soms lastig zijn om de vegetarische en vegan restaurants te vinden, in de Veg Travel Guide van Happy Cow vind je een overzicht van het aanbod.
   
 5. Offline kaarten
  Er zijn verschillende apps voor offline kaarten, zoals bijvoorbeeld City Maps 2Go Pro, Here of Maps.me. Daarnaast kun je in Google Maps kaarten downloaden, zodat je ze ook kunt gebruiken als je offline bent.
   
 6. XE Currency
  Een app om valuta om te rekenen voorkomt dat je onverwacht je budget overschrijdt. Als je geen internet hebt kiest XE Currency voor de laatst bekende koers.
   
 7. TripAdvisor
  Een gouden oude die niet mag ontbreken. TripAdvisor is handig om de beste hotels, restaurants en bezienswaardigheden voor je reis uit te zoeken.
   
 8. Zoek mijn tent
  Als je richtingsgevoel jou wel eens in de steek laat, download dan de app Zoek mijn tent. De app onthoudt de locatie van je tent, waardoor je hem altijd makkelijk terugvindt. Ook erg handig op de festivalcamping.
   
 9. Besparen op tol met Peago
  Aan de franse tolwegen hangt best een prijskaartje. De app Peago kent de mazen in de tarieven. De app leidt je bijvoorbeeld vlak voor het betaalpunt van de tolweg af en zorgt dat je er daarna weer oprijdt.
   
 10. Makkelijk rekeningen delen
  Ga je met een groep op reis dan hoef je niet te werken met een pot, gesplitste rekeningen of andere moeilijke dingen. In de app Splitwise voer je alle uitgaven in en de app doet de rest. Aan het einde van de vakantie zie je in een oogopslag wie nog geld verschuldigd is.

Welke apps gebruik jij voor je vakantie?

Beeld: Shutterstock

Wat vind je ervan?

Reacties

De leukste reisbloggers van Nederland

16.11.2017 - Vijf travel bloggers vertellen je alle ins en outs van hun werk. 'Wij liggen dus níet negen maanden per jaar aan het strand met cocktail.' Lees verder

Reageer niet gelijk op mail

16.11.2017 - Hoe breng je je digitale leven op orde en laat je het vaker los? Dat lees je in het decembernummer van Santé. Lees verder

Hoe regel je een sabbatical?

15.11.2017 - In het decembernummer van Santé lees je hoe je leeft alsof je elke dag een sabbatical hebt. Heerlijk om jezelf een ontspannen leefstijl aan te meten, maar wat als je verlangt naar meer? Een echte sabbatical… Lees verder

3 tips om echt te genieten van nietsdoen

11.11.2017 - In eerste instantie klinkt nietsdoen niet moeilijk. Maar wanneer deed je voor het laatste echt niets? Tijd om je telefoon uit te zetten, niks te doen en ervan te genieten. Lees verder

Kan ik de was nog buiten drogen?

03.11.2017 - Kun je je was nog buiten hangen als het koud is, of droogt het dan voor geen meter? Lees verder

5 stappen om je huis zichtbaar netter te maken

02.11.2017 - Als je elke dag een paar minuten opruimt, is dat een relatief kleine moeite met een groot verschil. Focus je vooral op dingen die in het zicht liggen. Lees verder

De meest gebruikte leugens

30.10.2017 - En wat je beter kunt zeggen. Lees verder

8 dingen die gebeuren als de klok een uur teruggaat

29.10.2017 - Dit weekend gaat de klok een uur terug. En ieder jaar lopen we tegen dezelfde 'problemen' aan. Lees verder

« Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 102 |
Daghoroscoop
Schorpioen

Een materieel voordeeltje voor jou. Dat komt goed uit in dure tijden. Jij bent…

» Naar de daghoroscopen

Mis niets van Santé

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze
tips en artikelen over een gezond, gelukkig, fit, mooi en
lekker leven. En mis geen enkele Klik & Win!