Placeholder

Vier de feestdagen bij Droomparken (nu met 30% korting)

Kerst vieren in de bossen, toosten op 2019 op het strand… Boek nu heel voordelig een (lastminute)vakantie bij Droomparken en get ready to party.

Ontdek hoe leuk en vooral relaxed het is om tijdens de feestdagen op een van de veertien Droomparken te verblijven. Deze parken liggen verspreid door heel Nederland en hebben allemaal een groot aanbod aan mooie accommodaties. Zo kun je kiezen voor een Cube-woning (luxe, comfortabel en stijlvol), of voor de avontuurlijke Tiny Houses (met hottub). Wil je gezellig met vrienden of de hele familie feesten? Ga dan voor een royale villa, die van alle gemakken is voorzien.

Na het eten en borrelen kun je op sommige parken lekker bubbelen in de speciale wellnessruimtes. Of kom in actie in het zwembad, op de tennisbaan of in de fitnessruimte. Op Droomparken.nl lees je precies welke faciliteiten per park beschikbaar zijn. Bovendien liggen alle parken in een prachtige, natuurlijke omgeving, waar je de feestkilo’s er zo weer vanaf sport.

Prijzen en periode
Boek je vakantie met 30% korting op een van de Droomparken in de periode van 11 december 2018 tot 6 januari 2019. Kijk voor de overige actievoorwaarden op Droomparken.nl/actievoorwaarden.

Inbegrepen
• vrije keuze van park en type accommodatie (op basis van beschikbaarheid)
• wifi

Niet inbegrepen
• schoonmaakkosten vanaf €45
• hotelservicepakket (onder andere bedlinnen) à €16,50 p.p.
• toeristenbelasting vanaf €0,80 p.p.
Info & reserveren

Voor meer informatie en om te boeken ga je naar Droomparken.nl of bel je 088 – 05 51 500. Gebruik de kortingscode DROOMKERST.

Dit artikel is een samenwerking met Droomparken.