Placeholder

Marketingstagiaires gezocht

Op zoek naar een uitdagende marketingstage met veel verantwoordelijkheid? Audax Publishing, de uitgever van Santé, biedt je deze kans. Lees verder voor de vacature.

Audax Publishing, gevestigd in Amsterdam en uitgever van de publiekstijdschriften Vriendin, Weekend, Santé, Party, Mijn Geheim, Glossy en Royalty, zoekt voor de afdeling Marketing enthousiaste stagiaires ter ondersteuning van de marketingactiviteiten voor deze titels en bijbehorende websites.

Stagiaires marketing (m/v)
 

De afdeling Marketing bestaat uit een hoofd marketing, een brandmanager, een assistent marketing lezersmarkt, en een product manager abonnementen.

Als stagiaire houd jij je bezig met het initiëren en uitvoeren van acties die voortkomen uit het marketingplan. Denk aan het werven van abonnees, het stimuleren van de losse verkoop, het mede organiseren van events, het regelen en coördineren van lezersaanbiedingen, de promotie van het tijdschrift en het verzorgen van online content. Je begeleidt en voert geheel zelfstandig verschillende projecten uit.

Kortom, een uitdagende en veelzijdige stage in een bruisende en creatieve omgeving, waarbij je veel werkervaring opdoet.

Wij zoeken iemand die:
–    flexibel en stressbestendig is
–    zich kan verplaatsen in doelgroepen
–    pro-actief is en zelfstandig kan werken
–    kan plannen en organiseren
–    initiatiefrijk en creatief is
–    erg geïnteresseerd is in tijdschriften
–    multimediale interesse heeft
–    meerdere projecten tegelijkertijd kan overzien
–    een uitstekende beheersing heeft van de Nederlandse taal en goed kan schrijven
–    Studierichting HBO: media/marketing/communicatie/publishing.
–    Duur: minimaal 5 maanden, vijf dagen per week

Ben jij die enthousiaste, bruisende m/v die van aanpakken weet en ons tijdelijk wil komen versterken? Stuur dan snel je CV en motivatie naar solliciteren@publishing.audax.nl.

Voor meer informatie over Audax Publishing en de verschillende tijdschriften kijk je op audaxpublishing.nl, audax.nl  of op de websites van de tijdschriften: vriendin.nl, royalty-online.nl, weekend-online.nl, weekbladparty.nl, mijngeheim.nl, sante.nl en wellness.nl.