Placeholder

Inhoud Santé mei

De Grote Relatiehoroscoop! Hij ligt nog helemaal voor ons, die mooie zomer. Maar wat is dit jaar een goede maand om op reis te gaan met je geliefde? Wat worden de zwoelste nachten? Welke sterrenbeelden zijn de grootste flirts? Voor singles en stellen!

Burn, baby burn!
Twaalf effectieve vetverbrandingstips. Want wie voldoende eiwitten eet, spieren kweekt en zorgt voor de opbouw van ‘bruin’ vet, komt vanzelf in vorm.

Taboes doorbroken
Mishandeld door je man, besmet met hiv of naturist-zijn… Vijf vrouwen biechten hun geheim op. “Het is een enorme opluchting dat ik nu mezelf kan zijn.”

Aan je trekken
Culinair journalist Marjan Ippel bejubelt haar grote liefde: thee. Over de juiste zettemperatuur, de maagdenpluk en thee/spijscombinaties. Inclusief recepten!

Bloemenfeest
Veel langer houdbaar en minstens zo fijn: bloemige parfums, bodycrèmes en geurkaarsen voor Moeder(dag).

En verder: Zo voorkom je sportblessures / Renée was gedwongen afstandsmoeder: “Die wond blijft je hele leven.” / De waarheid over natuurlijke cosmetica / De kracht van honingmassage / Salie brengt hormonen in balans / Lage rugpijn? De fysiotherapeut en osteopaat weten raad / Happy hair: tijd voor een nieuwe zomercoupe! / De zegeningen van probiotica / Interview met journalist Antoinnette Scheulderman: “De band met je ouders is de belangrijkste die er is.”

Winnen!
Check hier de nieuwe Mail&Win acties >