Placeholder

Inhoud Santé maart

Alles over opgietingen in de sauna, dé kenmerken van een goed wellnesscentrum en tips om je schrale winterhuid te beschermen en te herstellen.

Aanstelleritis
Je voelt je niet lekker, maar de huisarts kan niets vinden. Tussen de oren? Dat is nog maar de vraag. De machteloosheid van medisch onverklaarde klachten. + Test: ligt het bij jou ook op de loer?

Nieuwe lente, nieuwe energie
Voel je je in de lente somber en futloos? Met Santé’s vijfstappenplan kom je van voorjaarsmoeheid af.

Leren van anderen
Van anderen kunnen we het meeste leren, vindt journaliste en schrijfster Mirjam Kaijer. Daarom interviewde ze bekende Nederlanders over geluk, passie en tegenslag. “Wat me opviel, is dat je veel invloed kunt hebben op je eigen gemoed.”

Don Juan op het internet
We worden steeds behendiger in internetdaten. Maar hoe zet je iemand online op zijn nummer? Hoe ga je om met players op het net? En hoe overkom je zelf een virtueel blauwtje?

En verder: De prachtige zeetinten van de nieuwe lentemake-up / Yoga- en meditatiedocent Kris Touber: “Ik wil spiritualiteit in het gewone leven integreren.” / Wellness: Nina testte de klankschalenmassage in Elysium / Veelzijdige klassieker: demin / Leven met en autistische partner. “Ik zal me altijd eenzaam voelen.” / Ambassadeurs van de smaak: vijf foodspecialisten over hun passie / Viagra voor vrouwen / Wilg helpt je ontspannen.