Placeholder

Inhoud Santé juni

Single op vakantie! Zon, zee, zaligheid… Juist op vakantie kan de behoefte aan een partner opborrelen. Single op reis? Vier je vrijheid! Want hoewel het soms makkelijker kan, maak je als vrijgezel juist meer mee, ervoer journalist Agnes Hofman. “Ik stond te trillen op mijn teenslippers.”

Survivor
De Vlaamse Alonka Liefrink schreef het boek Verweesd over haar eigen adoptie. Haar ervaringen in haar jeugd hebben haar gemaakt tot de krachtige persoon die ze nu is. “Ik heb een enorme overlevingsdrang.”

Laat je verwennen door de zon
Kom maar op met die zonnestralen, we zijn er klaar voor. Want heb je het al gehoord? De zon is helemaal niet slecht voor je. Mits je vastgeroeste ideeën vaarwel zegt.

Kwaaltjesvrij vliegen
Je moet er wat voor over hebben, zo’n vakantie in een ver, warm land. Je bioritme op hol, een verkoudheid door de vliegtuiglucht en een uitgedroogde huid. Vliegen is nu eenmaal een zware aanslag op je lichaam. Met deze tips land je wél fit en gezond.

Magnesium, het relax-mineraal
Het antistress-mineraal wordt het wel genoemd. Of zelfs het overlevingsmineraal. Magnesium is van levensbelang voor body & mind, maar we krijgen het niet altijd voldoende binnen.

En verder: Het dilemma van prenataal testen / Wellness voor mannen: waar kun je hem met Vaderdag zoal op trakteren? / Leer leven zonder angst met de linde / Anna verloor haar herinneringen door elektroshocktherapie: “Ik weet niet meer waar ik vroeger blij van werd.” / Dit kun je doen tegen zonne-allergie / Eten met je handen is eten met liefde / Santé portretteert vijf duo’s: “We delen één visie.” / Mode: designed by nature / Manager vrouwenvoetbal Marleen Molenaar: “Met elkaar werk je naar een hoger niveau toe.”/ Wereldwellness: superspa’s van Groningen tot Chili.