Placeholder

Inhoud Santé januari

Deze maand in het januarinummer van Santé…

Het mooiste feest vier je thuis
De feestdagen zoals ze zijn bedoeld: ontspannen samen zijn met familie of vrienden. Wordt het een grote boom of enkel wat dennentakken? Uit eten of samen thuis het diner voorbereiden? Inspiratietips van onder meer een foodtrendwatcher, modestylist, psycholoog en budgetcoach.

Grensgevallen?
Met alle mogelijkheden in de gezondheidszorg, kun je voor lastige keuzes komen te staan. Stamceltherapie, hersenstimulatie, een orgaan van een familielid… Waar ligt de grens?

Getest: afslankmiddelen
Pillen, shakes, voedingsprogramma’s en een detoxkuur. Waarvan viel de Santéredactie écht af? Inclusief (kritisch!) commentaar van de diëtist.

Mooi 2010
De beautytrends voor het komende jaar: van foundationrollers en geurpennen tot stamcelcrèmes.

Voed de hongerigen, verzorg de zieken
Een eeuwenoud thema, maar nog steeds springlevend: deze zeven mensen brengen de werken van barmhartigheid in de praktijk. “Als je écht wat wilt betekenen voor deze wereld, is er altijd iets wat je kunt doen.”

En verder…
Medisch wonder: Brigitte was na twaalf jaar verlost van haar rolstoel / Koken met Kerst: heerlijk eenvoudige recepten / Doe het zelf: feestkrullen voor iedereen / Interview met schrijver Marte Kaan: “Er is niets zo menselijk als de liefde.”

Plus: heel veel winnen! Klik hier >