Placeholder

Inhoud Santé februari

Nu in de winkel: het februarinummer van Santé. Deze maand vind je in het blad…

Vrouwen onder elkaar
Op sommige momenten in je leven heb je een vrouw nodig. Een vrouw die je coacht tijdens je zwangerschap bijvoorbeeld, die je helpt het verlies van je moeder te verwerken of die simpelweg voor je opkomt in tijden van nood. Vijf vrouwen vertellen.

Nooit meer ongesteld
Last van PMS? Baal je van die menstruatie, die elke maand weer terugkomt? Zeg de stopweek vaarwel. Het vermindert klachten, maakt de pil betrouwbaarder en helpt tegen onbedwingbare zoete trek.

Mooi voor minder
Gebruik ingrediënten uit de keuken, maak je eigen crèmes of ga op zoek naar de kleinere prijzen. Er mooi uitzien voor minder geld: beautyredacteur Sylvia Platjouw bewijst dat het kan.

Lichtpuntjes
Positieve mensen zijn gezonder, leven langer en bereiken eerder hun doelen. Deze tips helpen je positief in het leven te staan.

Klein wonder
Een thuistest voor vruchtbaarheid, een pil die kanker op kan sporen en een hartfilmpje met een pleister: nanotechnologie heeft de toekomst.

En verder…
Ode aan de wimper / Jessica’s ongeboren baby bleek gehandicapt: “Mijn hart schreeuwde dat ik haar wilde houden, maar mijn verstand zei: nee.” / Is het tijd voor een nieuwe coupe? / Dit kun je doen tegen spataderen / Hart & Ziel: “Als soefi ga je uit van het goede in de mensen en de wereld.”