Placeholder

Sporten in de reclame

Een reclameblok duurt zo een paar minuten. Handig om in die tijd een zak chips te pakken, maar het is beter om de tijd goed te benutten door wat oefeningen te doen.

Tijdens je luie tv-avond krijg je toch wat extra beweging. Alle kleine beetjes helpen. Bekijk hieronder welke oefeningen je kunt doen tijdens een reclameblok.
 

 

De supermanpose
De supermanpose is goed voor je rompstabiliteit. Je begint liggend op je buik. Strek je armen naar voren uit, je duimen wijzen naar het plafond. Breng je armen langzaam via de zijkant naar achteren. Je duimen blijven hierbij omhoog wijzen, terwijl je je blik op de grond gericht houdt.

 

 

 

 

 

Mountain climbers
Er bestaan talloze varianten van de plank. Een pittige variant in de de mountain climber. Trek om en om je benen op tot je borst, alsof je een berg beklimt. Let erop dat je je billen niet omhoog steekt of juist laat zakken.

 

 

 

 

 

Jumping squats
Als je maar genoeg jumping squats doet tijdens reclameblokken krijg je vanzelf strakke billen ;-) Lees ook hoe je een squat maakt.

 

 

 

 

 

Jumping lunges
Jumping lunges zijn goed voor je benen. Stap met een been naar voren, houd je knie in een hoek van 90 graden boven je voet. Spring vervolgens omhoog en herhaal de oefening met je andere been.

 

 

 

 

 

Triceps trainen
Gebruik de bank om je triceps te trainen. Duw jezelf langzaam omhoog en laat jezelf met beleid weer omlaag zakken.