Placeholder

Wereld Yoga Dag 2012

Yogi’s, begin maar vast met rekken en strekken: deze zondag is Wereld Yoga Dag.

Zorg dat je deze zondag (26 februari) tussen 11.00 en 13.00 uur je yogamatje in de aanslag hebt. Over de hele wereld wordt er op dat tijdstip (bij ons om 11.00 uur Nederlandse tijd, in Australië om 11.00 uur aldaar, enz.) Wereld Yoga Dag gevierd. En dat betekent dat er twee uur lang op verschillende tijdszones de krijger, de zonnegroet en de lotus wordt uitgebeeld, één grote yogamarathon dus.

Boodschap
Natuurlijk zit er ook een boodschap achter. De organisatie achter World Yoga Day hoopt een flinke duit op te halen om slachtoffers van mensenrechtenschendingen te kunnen helpen. Meedoen met dit wereldwijde yoga-initiatief? Check World-Yoga-Day.org.

Rituals yoga-outfit
Nog niet in het bezit van geschikte yoga-outfit? Ook Rituals – inderdaad, het bodycare merk – heeft een yogakledingcollectie, met daarin o.a. hammambroeken, sweaters, singlets en bermuda’s. De Spring Summer Soulwear-collectie is verkrijgbaar in de Rituals winkel, prijzen variëren tussen € 16,90 en € 79,90.

Bij een halfjaarabonnement op Santé ontvang je deze driedelige top uit de home & yoga wear collectie van Rituals cadeau >