Placeholder

Tip: Reebok-jubileumcollectie

Reeboks iconische sneakermodel, de Workout, is jarig en dat moet gevierd worden. Met een heuse limited edition sneakerlijn om precies te zijn.

Reeboks klassieker bestaat inmiddels alweer 25 jaar. De Workout Low Plus stal de afgelopen jaren niet alleen de show in sportscholen en fitnessruimtes, het model was ook ideaal als casual streetwear.

Ter ere van het jubileum van de Workout liet Reebok het model door vijftien internationaal gerenommeerde retailers onder handen nemen. Daarbij presenteerde Reebok eerder deze maand de Workout Low Plus, ontworpen door Patta (die unieke Amsterdamse sneaker store), die de jubileumcollectie compleet maakte.

Reebok X Patta
De inspiratie van sneaker store Patta? De haas. Haas, zegt u? Inderdaad! Denk aan snelheid en wendbaarheid, ideale eigenschappen voor een sneakerontwerp. Patta speelde voor de hoofdkleur met verschillende tinten grijs en voegde opvallende accenten toe in de kleuren roze en groen. Het harige jasje van de sneaker maakt het ontwerp helemaal af.

Meer spotieve tips: fitnesshorloge van Garmin >

De Workout 25th Anniversary Collection, inclusief de Patta X Reebok Workout Low Plus, is vanaf nu verkrijgbaar. Check www.reebok.com, www.highsnobiety.com en www.patta.nl.