Placeholder

Schrijf je in voor Beat&Burn

Op 24 mei vindt het sportfestival Beat&Burn plaats. Rond het historische Slot Loevestein gaat het maar om één ding: verbrand met je team al sportend zo veel mogelijk calorieën. De opbrengst gaat naar wetenschappelijk onderzoek naar de genezing en behandeling van diabetes.

Twee vliegen in één klap
Het sportfestival wordt georganiseerd door het Diabetes Fonds. Directeur Hanneke Dessing vertelt: 'Bewegen is heel belangrijk, of je nu diabetes type 1, diabetes type 2 of helemaal geen diabetes hebt. Beat&Burn is er voor iedereen: van fanatieke fitness-fanaten tot vriendinnen die zich zomerklaar willen sporten. Door mee te doen aan Beat&Burn sla je 2 vliegen in 1 klap: je verbetert je eigen gezondheid en je helpt mee om oplossingen te vinden voor diabetes.'

Verbrand 10.000 calorieën
Schrijf je in met een team van maximaal 500 kilo. Tijdens Beat&Burn moet je in een middag gezamenlijk 10.000 calorieën verbranden. Je dat doen door aan verschillende sporten mee te doen: bootcamp, hardlopen, spinnen, wandelen, crosstrainen en meer.

Sportfestijn
Teamspirit en gezeligheid staan centraal, er is muziek en 's avonds gaan alle calorieën symbolisch de lucht in. Ook vrienden, familie en fans van de sporters zijn welkom om de prestaties te komen vieren.

Bijzondere locatie
Sportfestival Beat&Burn vindt plaats in Slot Loevestein. De vestingwallen dienden sinds de 17e eeuw als bescherming, maar op 24 mei zal het omgetoverd worden tot de locatie van sportfestival Beat&Burn.

Inschrijven is vanaf deze week mogelijk op www.beatandburn.nl >>