Placeholder

Op naar de Euromast top!

Ben jij sportief en houd je wel van een uitdaging? Dan is de Youfone Euromast Trappenloop op 30 september misschien wel iets voor jou.

Gezond leven

Het advies neem de trap in plaats van de lift is er een die bij een gezonde levensstijl hoort. Je traint er heel veel spieren en ook nog eens je conditie mee. Over de hele wereld worden trappenlopen georganiseerd waarvan de bekendste de Trappenloop van het Empire State Building in New York is. Als je van hardlopen houdt en eens wat nieuws wil proberen zou dit een goede afwisseling kunnen zijn. Klapkuiten en zure bovenbeenspieren zijn min of meer gegarandeerd!

 

Zet een nieuw record

In navolging van de wereldwijde trappenlopen is dit jaar de eerste officiële editie van de Euromast Trappenloop. Wees echter niet bang, de trappenloop gaat niet tot aan de top van de Euromast maar tot aan het restaurant wat op 100 meter hoogte ligt. De snelste loper heeft deze 589 treden ooit in maarliefst 2.00 minuten gelopen. Breek jij dit record?

De deelnemers worden verdeeld in 4 verschillende categorieën namelijk mannen van 18 tot 55 jaar, vrouwen van 18 tot 55 jaar, 55+ en kinderen tot 18 jaar. Tijdens de trappenloop word je aangemoedigd door een aantal bekende Nederlanders. Als beloning staat er bij het restaurant een geheel verzorgd ontbijtbuffet van GoedeMorgenRotterdam! klaar en worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd. 

 

Hoe doe je mee?

Voor meer informatie over de kick-off Youfone Euromast Trappenloop kun je kijken op www.euromast.nl. De trappenloop wordt hierna iedere laatste zondag van het kwartaal georganiseerd. Na een jaar wordt er gekeken wie de tien snelste lopers waren, deze krijgen nog een cadeau voor hun prestatie.

 

De kick-off van de Youfone Euromast Trappenloop vind plaats op zondag 30 september om 8.30 uur.