Placeholder

Maak een goed voornemen voor een goed doel

Het nieuwe jaar nadert en dat staat garant voor een gigantische hoeveelheid goede voornemens. Een deel van die voornemens zal al snel aan de kant geschoven worden. Maar er is een manier omdat voornemen waar te maken.

Heb jij als voornemen om te beginnen met hardlopen? Misschien om fitter te worden, misschien als onderdeel van een gezondere leefstijl.

Geef jezelf een stok achter de deur door je voornemen in te zetten voor Ren tegen kanker. Zo kun je KWF helpen met geld ophalen voor onderzoek tegen kanker, maar KWF helpt je ook met de voorbereiding. Je krijgt professionele begeleiding van het begin tot aan de finish van het Ren tegen kanker-evenement waar jij je voor in hebt geschreven. Als dat je geen goed gevoel geeft.

In 2018 was 58% van de deelnemers van Ren tegen kanker vrouw. Voor sommigen was het de eerste keer dat ze gingen hardlopen. Toch was de gemiddelde afstand indrukwekkend, gemiddeld werd er 21 kilometer gerend en werd er ruim 600 euro per persoon opgehaald voor kankeronderzoek.

Beeld: Shutterstock