Placeholder

Kleurrijke hardloopschoen

Buitensporten is heerlijk, maar vereist wel de juiste uitrusting. We tippen de juiste hardloopschoen.

De nieuwste Santé al gelezen? In het kersverse novembernummer lees je onder andere hoe lekker buitensport kan zijn, juist in de herfst en winter. Maar het koude en natte weer vraagt ook om goede sportuitrusting.

Lees hier meer over het novemmbernummer van Santé >

Lichtvoetig
Bij buitensport denk je vaak als eerste aan hardlopen. Wat bij deze sport écht van essentieel belang is, is een goed paar hardloopschoenen. New Balance heeft een fijn exemplaar in de collectie: de Revlit 890. Deze felgekleurde hardloopschoen heeft zijn naam te danken aan zijn zool. Die is van een nieuwe rubbersamenstelling gemaakt: Revlite. De nieuwe zool heeft dezelfde goede demping en stabiliteit als de reguliere hardloopzool, maar weegt de helft minder. Daardoor ben je – letterlijk – lichtvoetiger en dat maakt het hardlopen prettiger.

De New Balance 890 Revlite is in meerdere kleurcombinaties verkrijgbaar: van de klassieke hardloopkleuren blauw, grijs en rood tot stoer zwart met geel. Ga je liever voor exclusief, probeer dan een limited edition Rainbow-paartje op de kop te tikken, met alle kleuren van de regenboog. Maar wees snel; in Europa zijn slechts vijftig paar in omloop. Te koop bij o.a. Colette in Parijs en Harrods in Londen.

Scoor de New Balance Revlit 890 à $ 99,99 (€ 71,30) op www.newbalance.com of bij een van de verkooppunten in Nederland.

Waar zit jij met je hoofd tijdens het rennen? >