Placeholder

Het Cambridge Weight Plan Stappenplan

Advertorial – Met de hulp, adviezen en coaching van je Cambridge Weight Plan consulent wordt het voor jou mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht het aantal kilo’s dat je wilt afvallen. Het Stappenplan is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Maatwerk dus.

Afvallen
Cambridge Weight Plan maaltijdvervangers zijn wetenschappelijk verantwoord en bevatten alle vitaminen, mineralen, sporenelementen, eiwitten, koolhydraten en essentiële vetten die je nodig hebt voor een goede dagelijkse balans.

Bewustwording: van diëten naar eten
Gezonde voeding gaat een belangrijke basis vormen voor je nieuwe manier van eten. Stap voor stap worden productgroepen toegevoegd en helpt jouw consulent je om de balans te vinden met gevarieerde en gezonde voeding. Je zult ervaren dat gezond en lekker uitstekend samen gaan.

Leefstijl en stabilisatie van je gewicht
Je consulent en het Stappenplan helpen je aan de hand van de 7 gezonde regels en tips & tricks voor een goede mindset. Daarnaast krijg je ook beweeg tips & tricks, hulp om je leven blijvend te veranderen en leuke tips om je eten op gezonde manieren te bereiden.

Cambridge Weight Plan helpt je graag, je staat er niet alleen voor!

Meer informatie
Cambridge Weight Plan | Facebook | YouTube