Placeholder

Healing Garden – Come as You are

Advertorial – Het festivalseizoen is begonnen! En wat is er nu lekkerder dan een weekend jezelf onderdompelen in een wereld vol inspiratie op het gebied van body, mind & spirit?

Van inspirerende lezingen tot yogalessen, van meditaties tot dansen op goede beats. Healing Garden biedt je de tijd om even te ontsnappen uit de drukke wereld. Alleen of samen, met vrienden, kinderen en zelfs je hond. Come as You are naar het Healing Garden festival van 12 tot en met 14 mei op het Erkemederstrand in Zeewolde.

Verdieping & vertier
Van beginners tot volleerde healers, van workaholics tot doorgewinterde hippies: Healing Garden is voor iedereen die zichzelf een lang weekend verdieping en vertier gunt. Je komt er helemaal tot jezelf tijdens een meditatiesessie of klankschaalmassage, leert er over mandala’s en numerologie en ervaart er spiritualiteit zonder onzin. Kom hoelahoepen op het strand en genieten van een (h)eerlijk wijntje of glaasje bio-champagne kan ook. Daarna dansen terwijl de zon langzaam ondergaat en het kampvuur ontstoken wordt. Dat – en nog veel meer – kan allemaal tijdens Healing Garden.

Ook voor kinderen is er genoeg te doen: hutten bouwen, knutselen met natuurlijke materialen en bellen blazen, maar ook yoga en filosofie. Ook zijn er activiteiten voor (groot)ouders en kinderen samen. En de hond? Die hoef je niet thuis te laten maar mag ook gezellig mee.

Come as You are
Het thema van deze editie is ‘Come as You are’, omdat iedereen al perfect ís. Wij zijn het alleen soms een beetje vergeten. Dit jaar kan je dan ook extra veel workshops en lezingen over zelfacceptatie en liefde voor jezelf. Want als je je goed voelt, ben je de beste versie van jezelf. En dat straal je uit naar de wereld om je heen.

Tipi huren?
Wil je heerlijk een luxe weekend? Geen gestoei met stokken of in het donker nog je tent opzetten? Huur dan een tipi-tent, je hoeft alleen maar je eigen slaapzak mee te nemen.

Meer informatie
Healing Garden, vrijdag 12 mei t/m zondag 14 mei 2017 – Erkemederstrand – Erkemederweg 79, Zeewolde (Flevoland). Prijzen vanaf €17,50. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.healinggarden.nl.