Placeholder

Getest: Bose-hoofdtelefoon voor sporters

De meeste oordopjes glijden tijdens het sporten snel uit je oren. De nieuwe hoofdtelefoon van Bose heeft een speciaal design, waardoor de oortjes ook tijdens een workout of rondje hardlopen goed blijven zitten. Santé testte ze uit.

De oortjes worden geleverd met een Reebok-armband waar je je telefoon in kunt doen (handig!) en een systeem om makkelijk naar het volgende nummer te gaan of zelfs je telefoon op te nemen. Natuurlijk is alles regen- en zweetbestendig.

De looks
Wat als eerst opvalt is dat de oortjes een klein opzetstuk hebben in de vorm van je oorschelp. Je krijgt dit opzetstuk erbij in de maten S, M en L. De oortjes hebben een trendy design.

Het gebruik
De oortjes zitten heel erg fijn. Blijven ze ook echt zitten tijdens een workout? Ja, op zijn kop hangen, springen, harde wind… Deze oordopjes van Bose doorstaan het allemaal in je oren. Daarnaast is de bijgeleverde armband van Reebok meteen de ideale oplossing om je telefoon op een veilige manier bij je te dragen tijdens het sporten.

Verkoopinformatie
Er zijn twee varianten van de hoofdtelefoon: Bose SIE2 (€124,95), voor de meeste mp3-spelers en Bose SIE2i (€154,95), speciaal voor gebruik met Apple-producten. Kijk voor meer informatie op Bose.nl.