Placeholder

De yogaswing

De yogaswing is een veelzijdig trainingshulpmiddel dat je kunt gebruiken voor verschillende oefeningen. Bonus: ook je kinderen zullen er gek op zijn.

Wat kun je ermee?
Met de yogaswing kun je klassiek yogaoefeningen beter en effectiever uitvoeren. Heb je rug- of nekklachten dan kun je op lichamelijk gebied veel baat hebben bij de yogaswing. Een andere bijzondere oefening is een aantal minuten ondersteboven hangen.

Op zijn kop
Door een paar minuten op zijn kop te hangen (inversie) kun je alles letterlijk en figuurlijk vanuit een ander perspectief zijn. Daarnaast kan het je nek- en rugwervels weer op de goede plek zetten en pijnklachten verzachten.

For fun
Wanneer je de yogaswing niet gebruikt voor je oefeningen, kunnen de kinderen ermee spelen en schommelen. Daarnaast schijnen opvallend veel mannen de yogaswing te gebruiken. De yogaswing (€115) is dus een investering voor het hele gezin.

Op een aantal locaties in Nederland kun je workshops en lessen volgen met de yogaswing. Kijk voor meer informatie op www.yogaswingnederland.nl.