Placeholder

Zwanger van een seksspeeltje

‘Kan ik zwanger worden van een seksspeeltje?’ Het klinkt als een seksvraag uit een tijdschrift voor tieners, maar dat is het in dit geval niet. Er is inmiddels een seksspeeltje waar je wel zwanger van kunt worden.

Kunstmatige insemenatie: niets romantisch aan
In 2011 wilden Stephanie Berman en haar vrouw zwanger worden. De opties vond Stephanie allmaal onaantrekkelijk: met een pipet of een injectiespuit zonder naald. Daar is niets sexy of romantisch aan.

Dat moet beter kunnen
Stephanie ontwikkelde Semenette, een ejaculerend seksspeeltje. Je kunt het speeltje alleen of samen gebruiken. Voor je plezier, om zwanger te raken of allebei. Een half jaar en een paar prototypen later, had Stephanie een werkend product ontwikkeld. Dat Semenette werkt, bewijst Isabelle; het dochtertje van Stephanie en haar vrouw dat in maart 2014 geboren is.

Liefde en plezier
Semenette wordt niet alleen gebruikt voor bevruchting. Volgens Stephanie wordt er vanalles in de Semenette gedaan. Op vrijgezellenfeesten wordt hij bijvoorbeeld gevuld met alcohol. Maar, waarschuwt ze, pas wel op met wat je in je lichaam spuit.

Het speeltje is genomineerd voor 'Couples Sex Toy of the Year'. Meer informatie over Semenette.

Beeld: Shutterstock