Placeholder

Vind de ware: stel maximaal 3 eisen

Hoe lang is jouw eisenlijst waar je toekomstige man aan moet voldoen? Als je echt de liefde wilt vinden, kun je je lijstje het best reduceren tot 3 eisen.

Waarom?
Als je 3 eisen stelt, heb je een realtische kans dat je iemand tegen komt die aan als je eisen voldoet, aldus relatie-expert Ty Tashiri.

Zo werkt het…
Stel dat je in een kamer bent met 100 mannen en daar de perfecte uit moet vissen. Als eisen stel je dat hij een gemiddeld inkomen heeft, een gemiddelde lengte heeft en redelijk aantrekkelijk is. Er zullen dan ongeveer 13 van de 100 mannen overblijven.

Nog meer eisen
Wil je ook nog een aantrekkelijke, lange man, die meer dan het gemiddelde verdient, blijft er maar eentje over. Voeg je ook nog een goed gevoel voor humor toe aan je eisenlijst, dan wordt het statistisch gezien bijna onmogelijk om je droomman te vinden onder 100 mannen.

Prioriteiten
Door eisen te stellen, zorg je vooral dat je veel wilt, maar niets krijgt. Het is belangrijk om na te denken over welke eigenschappen echt prioriteit hebben.

Goede eigenschappen
Ty Tashiri geeft ook nog advies over welke eisen je het best zou kunnen stellen. Een vriendelijk karakter is volgens hem het belangrijkst. Een zachtaardige, betrouwbare, tolerante en hoffelijke man zou zorgen voor de beste garantie voor geluk op lange termijn.

Bron: Goedgevoel.be | Beeld: Shutterstock