Placeholder

Trouwen in alle eerlijkheid

Eerlijkheid is de basis van een goede relatie. Dat vindt ook Max Havelaar. Vandaar dat zij één gelukkig koppel een Fairtrade Bruiloft aanbieden. Wanda Freeke (35) en Caleche Brandsen (37) uit Breda zijn de gelukkige winnaars van een volledig verzorgde bruiloft én huwelijksreis.

Gehuld in bruidskleding van verantwoord geproduceerd katoen, met een bruidsboeket van fairtrade rozen, zal het stel elkaar eeuwige trouw beloven. Vervolgens zal de chocoladefontein (met verantwoord geproduceerde chocolade) gaan stromen. De huwelijksreis gaat naar Tanzania, waar het paar een fairtrade koffiecoöperatie zal bezoeken. De trouwdatum, 8 mei, is bovendien internationale dag van de Fair Trade.

Wanda in dagblad Metro: “Ik geloof echt in het principe van fairtrade en vind het fantastisch dat we de mooiste dag van ons leven helemaal ‘fair’ kunnen invullen, van de jurk tot de bubbels.” De Fairtrade Bruiloft wordt mogelijk gemaakt door Max Havelaar, de organisatie achter het onafhankelijke Fairtrade-keurmerk, dat garandeert dat boeren in ontwikkelingslanden een eerlijke prijs ontvangen voor hun product.