Placeholder

Speeddaten tijdens de coronacrisis

Daten tijdens Corona crisis is niet makkelijk. Veel mensen hebben de liefde van hun leven gevonden en zijn gelukkig samen en denken aan trouwen en kinderen krijgen, als ze dat stadium niet al voorbij zijn. Er zijn echter ook duizenden, zo niet miljoenen mensen alleen al in Nederland die nog single zijn en hard op zoek zijn naar een hun partner voor het leven.

In veel gevallen komen mensen elkaar tegen in het uitgaansleven en is dit voor velen de plek waar nieuwe liefdes ontstaan, maar met de coronacrisis is het er voor singles niet bepaald makkelijker op geworden en is het een hele opgave om überhaupt al in contact te komen met nieuwe mensen, laat staan om je ware liefde te vinden. Gelukkig kun je hier met speeddating een oplossing voor vinden en jouw potentiële liefdespartner vinden. Speeddaten kan overal in Nederland, waaronder bij speeddaten Utrecht en speeddaten Den Haag.

Speeddating bestaat al jaren

Speeddaten is een heel eenvoudig concept dat al jaren bestaat, maar eigenlijk pas vrij recent aan een opmars bezig is op het gebied van de populariteit. Tijdens een speeddate avond kun je tot wel tien vrijgezellen ontmoeten in jouw leeftijdscategorie, waarmee je een heel kort kennismakingsgesprek kan voeren van slechts enkele minuten. Het voordeel van dit korte gesprek, is dat het lang genoeg is om een eerste indruk te maken, maar te kort is om akelige stiltes te laten vallen. Aan het einde van de avond kun je bij de organisatie aangeven welke vrijgezel jouw voorkeur heeft en indien de interesse wederzijds is kun je de gegevens krijgen van de organisatie en zelf een vervolgdate plannen.

Meer succes via speeddating

De laatste jaren zijn er heel wat online datingapps in opkomst. Er zitten veel verschillen tussen online datingsapps en speeddating, omdat online dating vaak een stuk oppervlakkiger en minder serieus is. Iedereen kan zich op internet voordoen zoals hij of zij graag gezien wil worden, terwijl je je met speeddating niet kan verbergen achter foto’s op parelwitte stranden en palmbomen. Bij de eerste ontmoeting tijdens een speeddate heb je dan ook al een eerste indruk kunnen maken, waardoor deze druk er bij een eventuele tweede date niet meer is. Vooral door dit aspect is de kans op een relatie of een succesvolle date aanzienlijke groter via speeddating dan via een online datingapp.

Dit is een gesponsord artikel.