Placeholder

Ruiken aan een nieuwe liefde

Wil het daten niet lukken? Misschien kun je je binnenkort naast online daten en speeddaten wagen aan een nieuwe manier van daten: feromoonfeesten.

Aan de hand van je natuurlijke lichaamsgeur zou je een partner kunnen vinden die perfect bij je past. Een slimme Amerikaanse ondernemer speelt daar slim op in.

Feromoonfeesten
Voor een feromoonfeest krijgt iedereen een wit shirt. Hier moet je drie nachten in slapen. Je kunt het best geen deodorant en parfum gebruiken, zodta je natuurlijke lichaamsgeur extra goed tot zijn recht komt. Verder wordt het aangeraden om geen knoflook en uien te eten.

De perfecte match
Wanneer je lichaamsgeur goed is opgenomen door het shirt, stop je hem in een zakje. Tijdens het feest kan iedereen ruiken aan alle shirts. Helemaal weg van een bepaalde lichaamsgeur? Dan word je in contact gebracht met de eigenaar van het shirt en kan het flirten beginnen.

Daar zit een luchtje aan
Voorlopig worden de feromoonfeesten alleen in Amerika gehouden, maar het is een kwestie van tijd voordat wij kennis zullen maken met deze trend. Volgens de oprichter van de feesten, is er al zeker één langdurige relatie voortgekomen uit de feesten en hebben meerdere koppels een vervolgdate gehad.

Zal ruiken aan andermans gedragen kleding je de ware opleveren?