Placeholder

Nationaal Valentijnsonderzoek

De Nederlandse vrouw is best romantisch, maar volgens het Nationaal Valentijnsonderzoek kunnen we dat van onze mannen niet bepaald zeggen…

Bloemenbureau Holland heeft met het Nationaal Valentijnsonderzoek onderzocht hoe romantisch we onszelf en onze partners nou eigenlijk vinden. De vrouwen beoordelen zichzelf gemiddeld met een 7,1 – een derde zelfs met een 8 of hoger – maar de partners moeten het doen met een 6,3. Bijna driekwart van de vrouwen verwacht geen Valentijnscadeau dit jaar.

Valentijn Helpdesk
De helft van de vrouwen ziet het geven van bloemen als iets voor mannen – hoe jonger de vrouw, hoe meer zij hiervan overtuigd is. Om de romantiek in ons land een handje te helpen, naar aanleiding van het onderzoek, is de Valentijn Helpdesk opgezet.

Van 7 tot 14 februari kunnen vrouwen manlief opgeven via www.mooiwatbloemendoen.nl of 0900-6688666 om hem op subtiele wijze te laten herinneren aan de naderende dag van de liefde. Bijvoorbeeld met een video, ingesproken door acteurs, die de partner attenderen op het belang van het halen van een bosje bloemen.

Valentijnstip: kaart van Kluun >