Placeholder

Je seksleven turven

Een man hield een jaar lang zijn seksleven met zijn vrouw bij. Het doel: een gezondere kijk op zijn seksleven. En meer seks zou natuurlijk ook mooi meegenomen zijn.

Facts
Hij hield bij hoe vaak ze seks hadden, op welke data, hoeveel orgasmes ze hadden, maar ook wanneer hij masturbeerde. In totaal hadden ze 108 sekssessies. Hij had 109 orgasmes, zij had er 92.

Interessante ontdekkingen
Door alle gegevens over hun seksleven bij te houden, ontdekte de man interessante dingen. Zo bleek er bijna garantie te zijn dat ze de 16de van de maand seks zouden hebben, ongeveer twee weken voor de menstruatie van de vrouw. En wanneer hij minder masturbeerde, leidde dat tot meer seks.

Het resultaat
Naast de ontdekkingen die hij deed, was hij verrast over hoeveel seks ze hadden en kreeg hij meer waardering voor zijn seksleven. Het experiment heeft het ervoor gezorgd dat de seksfrequentie werd opgekrikt naar twee keer per week.

Is het zinvol om je eigen seksleven bij te houden?
Het zou kunnen helpen. Mocht je aan dit experiment beginnen, zorg er dan voor dat je het doet om je seksleven te verbeteren en niet om je partner ervan te beschuldigen dat hij nooit initiatief neemt.

Bron: Womenshealtmag.com | Beeld: Shutterstock