Placeholder

Je relatie redden? Dit heb je nodig

Staat je relatie of huwelijk op springen? Dit heb je nodig om je relatie te redden.

1. Een partner die ook aan de relatie wil werken
Het is noodzakelijk dat beide partners aan de relatie willen werken. Als hij er mentaal al klaar mee is, terwijl jij bereid bent om alles te doen om jullie relatie te redden, zal het niet werken. Hoe pijnlijk het ook is, in dat geval kun je het best de relatie beëindigen.

2. Bereid zijn om compromissen te maken
Natuurlijk is het belangrijk om jezelf in het oog te houden. Maar als je niet bereid bent om dingen te veranderen of compromissen te sluiten, wordt het erg lastig om jullie relatie weer om te buigen naar iets positiefs.

3. Blijf kalm
Heb je een opvliegend karakter? Houd je in bedwang. Jullie zullen problemen moeten bespreken en oplossen. Je hebt er niets aan als de gemoederen daarbij voortdurend hoog oplopen.

4. Zet je relatie op nummer één
Dat betekent dat andere zaken tijdelijk op een lager pitje komen te staan. Een goede relatie is niet vanzelfsprekend. Investeer tijd in je relatie en waardeer elkaar.

5. Heb respect voor elkaar
Maak je geliefde niet zwart waar anderen bij zijn. Respect voor elkaar is een belangrijke basis voor een relatie.

6. Tijd
Jullie relatie stond niet van de één op de andere dag op springen, het zal ook niet binnen een paar dagen weer koek en ei zijn. Jullie zullen allebei tijd moet nemen en moeite moeten doen om de relatie weer beter te maken.

Bron: YourTango | Beeld: Shutterstock