Placeholder

Gigolo inhuren geen taboe meer

Het inhuren van een gigolo of betalen voor seks is voor steeds meer vrouwen gebruikelijk. Tenminste, als we de onderzoeksresultaten van Singlessite.nl mogen geloven.

Geloof het of niet, maar de helft van alle vrouwen vindt een gigolo inhuren slim, modern en verstandig. Dit blijkt uit onderzoek van het online magazine onder 650 vrouwen. Een klein deel van de vrouwen ziet betaalde seks nog steeds als vies, dom of ordinair.

Betalen voor seks
Van alle ondervraagde vrouwen heeft 10 procent weleens een gigolo ingehuurd. Bijna een kwart van de vrouwen overweegt momenteel serieus om te betalen voor seks. De overige 40 procent zegt soms met de gedachte te spelen.

Eisenlijstje
Het eisenlijstje is echter wel hoog. Wanneer de vrouwen een gigolo inhuren dient deze namelijk van alle markten thuis te zijn. De top vijf van meest genoemde wensen?
1. Massage plus ontspannen vrijpartij
2. Een potje stevige seks
3. Seks als nooit tevoren
4. Een meervoudig orgasme
5. Orale seks

Oef, steeds meer mannen blijken te kampen met erectieproblemen >

Het prijskaartje
Hoeveel willen vrouwen voor twee uurtjes seks met een gigolo betalen? Meer dan een kwart zegt hier maximaal 100 euro voor over te hebben. Voor 26 procent ligt dit tussen de 100 en 200 euro en slechts 7 procent wil tussen de 200 en 300 euro betalen. 3 Procent heeft er zelfs tussen de 300 en 400 euro voor over.

Type vrouw
De vrouwen die voor seks willen betalen zijn meestal goed opgeleide vrouwen en/of zakenvrouwen. Ook vrouwen van boven de veertig en single vrouwen huren steeds vaker een gigolo in. Laag opgeleide vrouwen, huisvrouwen en getrouwde vrouwen doen het minst aan betaalde seks.

Lees ook: happy single, maar toch op zoek >