Placeholder

Flirten met een vreemde

Leuke mannen kom je tegen op de meest gewone plekken. Hoe flirt je met iemand die je niet kent in de trein of in de supermarkt?

We hebben 6 tips voor je verzameld.

Lach en maak oogcontact
De basis van het flirten: lachen en oogcontact maken. Je hebt hierdoor een open en vriendelijke uitstralingen, waardoor anderen je makkelijk aan durven te spreken.

Wees vriendelijk
Wees vriendelijk, ook als je boodschappen doet. Het zal mensen bijblijven. Door vriendelijk te zijn, ontmoet je meer mensen en hoe meer mensen je ontmoet, hoe groter de kans dat die leuke man erbij zit.

Kijk om je heen
In de trein lezen we graag de krant, of we zijn bezig met onze smartphone. In de supermarkt proberen we zo snel mogelijk alle boodschappen in onze kar te laden. We zijn ons vaak niet bewust van de omgeving om ons heen en welke mensen zich om ons heen bevinden. Kijk wat vaker om je heen. Vergeet de eerste tip daarbij niet.

Benut wachttijd
In de rij voor de kassa of in een vertraagde trein: de tijd dat je moet wachten is perfect om een praatje te maken.

Oefening baart kunst
De kans is klein dat je eerste flirt in de supermarkt leidt tot een serieuze relatie. Dat maakt niet uit, je wordt namelijk wel beter in flirten en misschien doe je nog leuke contacten op.

Neem zelf de eerste stap
Mannen kunnen ook verlegen zijn. Stap daarom eens uit je comfort zone en spreek zelf die leuke man aan.

Ben jij een flirt?