Placeholder

Feeling sexy

Eén op de vijf vrouwen voelt zich nooit sexy. Hoe zorg je ervoor dat je je wél sexy voelt?

Facts
–    De helft van de ondervraagden denkt dat ze te weinig zelfvertrouwen heeft om zichzelf sexy te vinden.
–    Een derde voelt zich sexy als haar partner haar aantrekkelijk vindt.
–    Drie op de tien vrouwen voelt zich sexy als ze met haar partner in bed ligt.
–    40 procent zou willen dat haar partner vaker zegt dat ze sexy is.
–    58 procent voelt zich sexy als ze uitgaat met vriendin, terwijl 28 procent zich sexy voelt tijdens een date.


Zo voel je je sexy'er…

Complimenten
Uit het onderzoek blijkt dat vrouwen graag vaker van hun partner zouden horen dat ze sexy zijn. Al geeft je partner het misschien niet toe, ook hij vindt het leuk om complimenten te krijgen over zijn uiterlijk. Laat hem wat vaker weten hoe goed hij eruit ziet, als je het meent natuurlijk. Waarschijnlijk raakt hij ook geïnspireerd om jou vaker te complimenteren.

Werk aan je zelfvertrouwen
Je sexy voelen, hangt zeker niet alleen samen met je partner en hoe hij je lichaam ziet. Het zit in je hoofd. Niemand heeft een perfect lichaam. Om van je lichaam te houden, is je mindset belangrijk. Gelukkig kun je aan je zelfvertrouwen en mindset werken. Lees onze tips voor meer zelfvertrouwen >>

Zorg voor jezelf
Natuurlijk mag je af en toe best in je joggingbroek rondlopen, maar verslons jezelf niet altijd. Door jezelf goed te verzorgen, zul je je sexy'er voelen. Ga uitgebreid onder de douche: scrubben, ontharen, smeren en hijs jezelf daarnaast in een outfit waar je je mooi in voelt.

Mooie lingerie
Een sexy gevoel begint dicht op je huid, namelijk bij mooie lingerie. Het feit dat jij weet dat je een mooi lingeriesetje draagt, zal ervoor zorgen dat je je sexy voelt.  Niks mis mee dus om jezelf de volgende keer dat je in de stad bent met een mooi setje te verwennen.