Placeholder

Bieden op een date

Er is een nieuwe datingsite gelanceerd met een heel bijzonder concept; bied op een date of ga zelf uit met de hoogste bieder. In Amerika is het een groot succes. Zal het ook aanslaan bij de nuchtere Nederlanders?

Probleem met gewone datingsites
Date4Cash biedt de oplossing voor een probleem dat speelt op reguliere datingsites. Daar worden knappe vrouwen overspoeld met berichten, waardoor sommige mannen geen bericht terug krijgen. Bij Date4Cash heb je dat probleem niet. Als je bereid bent om te betalen voor een eerste afspraakje, zeg je: ‘ik heb er geld voor over om jou te ontmoeten’ en dat trekt mensen over de streep om af te spreken, aldus de directeur.

Jouw marktwaarde
Een bod voor een afspraakje zal gemiddeld tussen de 50 en 100 euro liggen, maar er zijn nu al uitschieters van 250 euro. De maximale prijs die geboden mag worden is 1.000 euro.

Datingregels
Maar of geld nou een goed motief is om met iemand op date te gaan… De datingsite hanteert in ieder geval wel strenge huisregels: geen foto’s met veel bloot, accepteer geen geld tijdens een date en als er iets niet in de haak lijkt, worden gebruikers van de website verwijderd.

Bewijsmateriaal
Je kunt niet zomaar geld innen voor je date. Om te bewijzen dat je echt op date bent geweest met je bieder, moeten je date en jij een foto maken waar jullie samen op staan en de foto als bewijs mailen naar de datingsite.

Nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere en bizarre datingsite, of toch maar een date op de ‘reguliere’ manier?