Placeholder

7 handige apps voor tijdens je zwangerschap

Maak een video van hoe je buik groeit, kijk hoe groot je baby vandaag is of sla je favoriete namen op. Toch wel handig die apps.

1. Babynamen Nederland
Een babynaam kiezen, kan heel lastig zijn. In de Babynamen-app vind je duizenden namen en de betekenissen ervan. Namen die je mooi vindt, kun je heel gemakkelijk opslaan.

2. The Bump
Hoe groot is je baby vandaag? Van maanzaad tot watermeloen. Daarnaast vind je in The Bump artikelen van experts, tips, checklists, video's en meer.

3. My Pregnancy Today
Deze Engelse app is een van de meest gedownloade zwangerschaps-apps.

4. Mijn baby – Mama Dagboek
In deze app kun je alles over je zwangerschap en baby delen. De berichten komen op een overzichtelijke tijdlijn te staan. Je bepaalt zelf met wie je de berichten deelt, of dat je ze voor jezelf houdt.

5. Zwanger en eten
Wat kun je beter wel en niet eten tijdens je zwangerschap? Er is veel over te zeggen en soms zijn de meningen erover verdeeld. In app Zwanger en Eten vind je honderden ingrediënten met beschrijving waarom je iets niet of gematigd mag eten.

6. CineMama
Maak iedere week, of zelfs iedere dag, een foto van je buik en aan het einde van je zwangerschap heb je een overzicht dat erg leuk is om terug te zien. De app CineMama helpt je om jou goed in het middelpunt van de foto te zetten, iedere keer op dezelfde plek. CineMama maakt er vervolgens een filmpje van.

7. Full term
Met een simpele druk op de knop kun je beginnen met het timen van je weeën. Al je weeën worden automatisch opgeslagen en je kunt zelfs notities toevoegen of de geschiedenis doorsturen aan je verloskundige.

Welke apps gebruik(te) jij tijdens je zwangerschap?

Beeld: Shutterstock