Placeholder

5 manieren om in de stemming te raken voor seks

Het begint al buiten de slaapkamermuren.

De juiste stemming ontstaat al buiten de slaapkamer
Een knuffel als je weggaat, stuur af en toe een lief (of sexy) berichtje, geef een knipoog tijdens het etentje met je ouders. Kleine gebaren versterken de intimiteit en dat komt de sfeer in de slaapkamer ten goede.

Leer of doe iets nieuws
Wil je je seksleven spannend maken of houden, durf daar dan moeite voor te doen: lees online artikelen of verhalen over seks, koop een seksspeeltje, kijk samen porno, vraag je partner naar zijn fantasieën en durf zelf ook openlijk over seks en jouw wensen te praten.

Ga er samen tussenuit
Het hoeft niet ver, chique of duur te zijn, het gaat erom dat je weg bent van huis. Wanneer jullie ontspannen zijn en het samen gezellig hebben, raken jullie makkelijker in de juiste stemming.

Unplug
Zet de laptop, tv, tablet en telefoons uit. Geef je partner je volledige aandacht en zie waar het op uitdraait: een goed gesprek of misschien meer.

Maak er geen verplichting van
Seks inplannen werkt. Al klinkt het weinig opwindend, het kan zelfs de sleur uit je seksleven halen. Maak van seks echter geen verplichting, het moet voor beide partners leuk blijven. Er open over communiceren is the key.

Beeld: Shutterstock