Valentijnsdag

Win: Valentine gel nail-art stickers van Gimeau voor Valentijnsdag

Wil je je nagels in de stemming brengen voor Valentijnsdag? Dat kan met de handige gelnagelstickers van Gimeau.

Valentijnsdag komt steeds dichterbij. Hoog tijd om je geliefde, zus, vriendin óf jezelf eens te verrassen met een cadeautje. Onze tip? De gel nail-arts stickers van Gimeau, die voor de gelegenheid in een ‘Valentijns-jasje’ zijn gestoken.

Wat vieren we op Valentijnsdag?

Valentijnsdag wordt elk jaar op 14 februari gevierd. Het is dag die in het teken staat van de liefde voor je naasten en komt oorspronkelijk van de heilige Valentijn. In Amerika staat de ‘onbekende geliefde’ vooral centraal, maar in Nederland mogen we gewoon laten weten van wie een cadeautje afkomstig is.

Liefde op je nagels

Maar wat moet je je geliefde dan geven tijdens Valentijnsdag? Wordt het weer een bos bloemen, chocola of ballon in de vorm van een hart? Het merk Gimeau dacht daar anders over. Ze bedachten een speciale limited edition Valentijnscollectie voor hun nagelstickers. Om je nagels thuis mooi te maken voor een date, om te geven tijdens je afspraakje óf om je liefde mee te verrassen.

Hoe het werkt? Heel gemakkelijk. Maak je nagels schoon met de alcoholpad, plak de sticker erop, laat het 60 seconden uitharden onder de uv-lamp. Even bijvijlen en tadaa: je hebt prachtige nagels voor Valentijnsdag. En handig: met de gel nail-art stickers heb je 2+ weken plezier van salonkwaliteit gelnagels.

Banner6

Kijk voor meer informatie op gimeau.com

Wil jij winnen? Santé geeft 3x een starterset ter waarde van €88,50 weg. In de limited edition starterset vind je een UV-lamp, remover serum, high gloss topcoat en twee gel nail stickers (inclusief vijl en bokkenpootje). Vul hieronder het formulier in (meedoen kan tot en met 8 februari 2024 – alleen in Nederland).

BEELD GIMEAU