Tamara de Weijer

Win Het Leefstijlboek van huisarts Tamara de Weijer

Het thema van Het Leefstijlboek van huisarts Tamara de Weijer, is zingeving. Santé mag 3 exemplaren weggeven.

Tamara in het december-nummer van Santé: “Het thema van mijn nieuwe leefstijlboek is zingeving. De kern is: als je iets wilt veranderen in je leefstijl, vraag je dan af waarom je dat wilt. Innerlijke motivatie en ‘willen’ is sterker dan ‘moeten’.”

Fitter, sterker en lekkerder in je vel

In Het Leefstijlboek deelt huisarts Tamara de Weijer praktische tips om je na vier weken fitter te voelen, een sterkere weerstand op te bouwen en bovenal lekker in je vel te zitten. Iets wat in deze tijd nóg belangrijker is geworden. Het boek is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring.

Door middel van het door Dokter Tamara ontwikkelde Leefstijlkompas vertelt zij op een toegankelijke manier over de thema’s bewegen, ontspanning, slaap en voeding Daarnaast bevat het boek 30 heerlijke recepten en diverse ervaringsverhalen. Ook is er aandacht voor de mentale kant, met thema’s als sociale verbinding, gedragsverandering en zingeving. Kortom: alles voor meer balans en een gezondere ‘jij’!

Zo maak je kans

Het Leefstijlboek

Wil jij Het Leefstijlboek van huisarts Tamara de Weijer (Kosmos Uitgevers) winnen? Vul onderstaand formulier in en maak kans op een van de drie exemplaren ter waarde van € 24,99!

Deze winactie loopt tot en met 15 januari 2021.

Win Het Leefstijlboek van huisarts Tamara de Weijer

Foto Tamara: Brenda van Leeuwen