Lynn Desert

Win het e-kookboek ‘Met Lynn de keuken in’

Foodblogger Lynn van de Vorst heeft een nieuw kookboek: Met Lynn de keuken in. En wat zo fijn is: het kookboek is speciaal ontworpen voor je smartphone. Santé mag 5 e-books weggeven en stelde Lynn nog een aantal vragen.

Kookboek Lynn

Je herkent het vast wel: je staat in de supermarkt en je hebt geen idee wat je moet gaan koken. Dat is precies de reden waarom Lynn dit boek heeft gemaakt. ‘Met Lynn de Keuken in’ geeft je maar liefst 25 verrassende recepten die je binnen 25 minuten op tafel kunt serveren!

Balans

In het kookboek vind je een mooie balans in vis, vlees en vega. Sticky Spicy Cauliflower, Zalm Teriyaki, Homemade Nachobowl, Deconstructed Shoarma Salade, Gnocchi met Veggie Pesto en Burrata, Gekarameliseerde Pompoensalade, Ten Minute Tiramisu: Lynn neemt je mee, de hele wereld over.

3 vragen aan Lynn

Je vindt het heel belangrijk om no waste te koken. Waarom precies?

“Elk recept bevat een Tip van Lynn, hierdoor probeer ik mensen no waste te laten koken. Door een vergelijkbare ingrediënt voor een recept te gebruiken wat je al in huis hebt, verspil je minder voedsel, bespaar je geld en wordt je creatiever tijdens het koken.”

Welk gerecht uit dit e-book is jouw favoriet?

“Lastige vraag, haha! Er zit een grote variatie in de recepten waardoor ik elke dag een ander receptje kook. Maar als ik echt moet kiezen… dan ga ik voor de Shakshuka met feta.”

Heb je nog tips voor koken tijdens de feestdagen?

“Kies voor gerechten die makkelijk een dag van te voren te bereiden zijn. Hierdoor heb je op de avond zelf minder werk en kun je optimaal genieten van de gezelligheid in huis. De Deconstructed Beef Wellington uit het boek staat deze kerst bij ons op het menu. Ook zijn de 5 desserts uit het boek allemaal heel erg sint/kerstproof.”

Zo maak je kans

Wil jij het e-kookboek ‘Met Lynn de keuken in’ winnen? Vul onderstaand formulier in en maak kans!

Deze winactie loopt tot en met 8 december 2020.

Win het e-kookboek Met Lynn de keuken in