Manon Meijers

Win het boek ‘Kleed jezelf gelukkig’ van styliste Manon Meijers

Styliste Manon Meijers laat in haar boek ‘Kleed jezelf gelukkig’ zien dat je kleding een stuk belangrijker is dan je in eerste instantie denkt. Santé mag 3 exemplaren weggeven!

Volgens Manon onderschatten we de kracht van kleding en leren we die nooit goed in te zetten. En dat is zonde, want je kunt jezelf gelukkig kleden. Stap voor stap laat Meijers zien hoe je dat doet. Ze ontvouwt haar foolproof methode om tot een eigen stijl te komen die écht bij je past, zonder dat je daarvoor weekenden lang moodboards hoeft te plakken. Meijers staat ook wel bekend als The Style Shrink omdat ze de verbinding maakt tussen psychologie en styling. Haar missie is om vrouwen af te laten rekenen met een ongezond lichaamsbeeld en om het leuk te maken om ’s ochtends voor de spiegel en voor de kast te staan.

Boek ‘Kleed jezelf gelukkig’

Kleed jezelf gelukkig‘ is vanaf 6 oktober 2020 verkrijgbaar. Je kunt ‘m nu al reserveren via Bookspot en dan ontvang je gratis toegang tot de exclusieve ‘Kleed jezelf gelukkig’-module van The Style Shrink. In deze module leer je nog meer over de 10 dingen die je moet doen om jezelf gelukkig te kleden. Je vindt de link en toegangscode in de binnenkant van het boek.

Kans maken?

Kleed jezelf gelukkig

Je kunt natuurlijk ook meedoen met onze winactie waarbij we drie exemplaren van haar boek mogen weggeven. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de gelukkigen!

Deze winactie loopt tot en met dinsdag 6 oktober 2020.

Win het boek 'Kleed jezelf gelukkig' van Manon Meijers

Vul het formulier in. De velden met een * zijn verplicht.

  • Vul het onderstaande formulier in om mee te doen aan de prijsvraag.