Charlotte De Jong

Win het boek Charlie’s Kitchen – 70 makkelijke recepten voor meer energie en balans

Voedingsdeskundige en blogger Charlotte de Jong (33) wil met haar boek ‘Charlie’s Kitchen – 70 makkelijke recepten voor meer energie en balans’ mensen enthousiast maken voor lekker en gezond koken. We mogen 3 exemplaren weggeven!

Wie is Charlotte?

Charlotte de Jong (33) is gecertificeerd voedingsdeskundige, energie- en balanscoach en spreker. Tijdens haar burn-out leerde ze alles over goed voor je lichaam en geest zorgen. Via haar blog Charlie’s Kitchen, Instagram (charlie_s_kitchen, 37.500 volgers) en haar online programma #ECHTINBALANS inspireert ze anderen om meer uit het leven te halen. Ze won hiervoor zowel in 2018 als in 2019 de Food Blog Award. In Charlie’s Kitchen, haar eerste kookboek dat onlangs verscheen, deelt ze zeventig voedzame gerechten die binnen dertig minuten op tafel staan en eenvoudig te bereiden zijn.

Magische plek

“De keuken is zo’n magische plek, van daaruit begint het hele leven. Bij ons thuis kwam vroeger in de keuken alles samen. Mijn moeder was van het koken en de gezelligheid, mijn vader hield van bakken. Als kind stond ik op een krukje naast m’n vader en mocht ik de mixer vasthouden. Elk weekend zat de keukentafel vol visite. Ik herinner me de warmte en gezelligheid. Door samen te eten doe je nieuwe energie op en verbind je je met anderen.”

Zo maak je kans

Charlies Kitchen Cover

Wil je het boek Charlie’s Kitchen – 70 makkelijke recepten voor meer energie en balans (uitgeverij Becht, € 21,99) winnen? We geven 3 exemplaren weg. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars!

Deze winactie loopt tot en met 6 november 2020.

Bron: Santé oktober 2020, tekst: Belinda Fallaux, beeld: Ester Gebuis

Win het boek Charlie’s Kitchen